Mediteranski faktor MF®

Mediteranski faktor

Mediteranski faktor MF® u sebi sadrži ekstrakte biljaka koje su od davnina poznate i potvrđene kao velike riznice antioksidanata, upotpunjene s najjačim saveznicima Mediterana.

Mediteranski faktor MF® čine četiri autohtone mediteranske biljke koje svojim djelovanjem potiču prirodnu ravnotežu i jačaju organizam. Ove posebno odabrane biljke u sebi sadrže bogatstvo spojeva koje im služe za obranu i preživljavanje od nepovoljnih uvjeta mediteranskog podneblja. 

Ekstrakt sjemenke i pokožice grožđa – bogati su izvori vitamina E, flavonoida i ostalih fitonutrijenata koji pozitivno utječu na kardiovaskularni, dišni i imunološki sustav, regulaciju šećera u krvi te potiču obrambena mehanizam cijelog organizma.

Ekstrakt lista masline – antimikrobno i antioksidacijsko djelovanje, pomaže u reguliranju krvnog tlaka, snižavanju kolesterola te liječenju kroničnog umora i alergija.

Ekstrakt ploda nara – odličan je izvor vitamina C, vitamina B5 i kalija. Pogoduje zdravlju srca i krvnih žila te smanjuje kolesterol i tlak.