Kako mogu naručiti proizvod?

Proizvod možete naručiti putem našeg webshopa. Sve informacije o kupnji možete pročitati na sljedećoj poveznici. Kupovina je dozvoljena samo starijima od 18 godina.

Moram li se registrirati?

Ne morate. Narudžbu možete napraviti i kao Gost.

Mogu li naručiti telefonom?

Naravno, narudžbu koja se dostavlja na području Republike Hrvatske, možete napraviti i putem telefona na broj +385 99 264 5307 svakim radnim danom od 7:30 do 15:30 sati.

U ovom slučaju, plaćanje se obavlja pouzećem.

Mogu li naručiti putem e-maila?

Da, naručiti možete i putem elektronske pošte na podrska@herba.hr. Pritom je potrebno navesti ime i prezime, točnu adresu, broj telefona na koji Vas možemo kontaktirati te naravno, proizvod i količinu koji biste htjeli naručiti. Putem e-maila moguće je naručiti samo narudžbe čija se dostava obavlja na području Republike Hrvatske.

Zašto moram dati broj telefona?

Broj telefona potreban nam je radi lakše komunikacije. Vaš broj telefona prosljeđujemo i našoj kurirskoj službi radi dostave.

Ako danas naručujem, kada mogu očekivati pošiljku?

VAŽNO!!!

Zbog izvanredne situacije u svijetu, usporena nam je nabava sirovina, a time i slanje istih. Trudimo se poslati u najkraćem mogućem roku, ali u ovo vrijeme narudžbe mogu nekoliko dana kasniti.

Hvala na razumijevanju.

Ako su proizvodi iz Vaše narudžbe na zalihi, potrudit ćemo se otpremiti ih isti ili sljedeći radni dan. Ako neke od proizvoda trenutno nemamo na zalihi, obrada narudžbe može potrajati nekoliko radnih dana. Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku, o tome ćemo Vas obavijestiti. Vi pritom možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu, pričekati da naručeni proizvod postane dostupan ili zamijeniti ga raspoloživim.

Dostava će biti obavljena u roku 1-2 radna dana nakon što pošaljemo narudžbu (subote, nedjelje i praznici isključeni), osim manjih mjesta i otoka, za koje se primjenjuje važeći raspored vožnje kurirske službe.

Mogu li otkazati narudžbu ako još uvijek nije poslana?

Naravno. Narudžbu možete otkazati putem chata, telefonom na broj +385 99 264 5307  ili putem emaila na podrska@herba.hr.

Koji je minimalni iznos narudžbe?

Minimalni iznos narudžbe ne postoji. Ako naručite manje od 45 € (339,05 kn) dostava vas košta 4,90 € (36,92 kn).

Mogu li promijeniti narudžbu?

Za sve promjene narudžbe, bilo da su vezane uz adresu dostave ili proizvode, možete nas kontaktirati putem naše e-mail adrese podrska@herba.hr ili telefonskog broja +385 99 264 5307.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj je 4,90 € (36,92 kn). Za narudžbe u iznosu većem od 45 € (339,05 kn) dostava je besplatna. Za više informacija o cijeni dostave u Hrvatskoj i u inozemstvu možete provjeriti ovdje.

Mogu li vratiti ili zamijeniti proizvod?

Proizvod se može vratiti ili zamijeniti. Troškove povrata proizvoda snosi kupac. Proizvode trebate zapakirati te predati kuriru koji će preuzeti Vaš paket te u slučaju zamjene predati Vam novi. Više o uvjetima povrata možete pronaći ovdje.

Što se događa nakon što napravim narudžbu?

Čim netko iz našeg web tima vidi Vašu narudžbu i provjeri uplatu, pakiramo je i šaljemo prema Vama.

Kako mogu vidjeti prethodne narudžbe?

Ako želite vidjeti prethodne narudžbe morate napraviti korisnički račun, jedino tako će vaše narudžbe biti pohranjene u našem sustavu. Korisnički račun Vam dobro dođe jer u njemu možete koristiti kupone za popust i skupljati bodove.

Gdje se nalazimo?

Naša adresa je Mihovilovići 21a, HR21231 Klis. Više kontakt podataka možete pogledati ovdje.