Zdrava i prirodna probava – ključ svakodnevnog zdravlja

Naučite kako je zdrava probava odraz vašeg zdravlja i kako ju možete poboljšati.

Glavna spona između zdravog tijela i našeg života je naša probava. Stoga je važno posvetiti joj dovoljno pažnje i ljubavi.

Jedna od najvažnijih, a najviše zapostavljenih stvari kod ljudi je njihova probava. Cijeli probavni trakt je jednako važan kao i naše srce ili pluća. Bez njega ne bi bilo života. Uvijek je u pokretu i radi svaki dan i noć da bi nam omogućio pravilno funkcioniranje našeg cijelog organizma.

Probava – važna jednostavnost

Naš cijeli probavni sustav možemo podijeliti na par jednostavnih stavki. One sve zajedno tvore kompletnu cjelinu koja je glavni i jedini način za održavanje života.

Prva je da obrađuje hranu koju konzumiramo i priprema je u najbolji oblik koji je iskoristiv našem tijelu.

Potom tu istu hranu dodatno procesuira i usitnjava da bi se mogla iskoristiti što je više moguće. Da organi za probavu izvuku najbolje i najzdravije što mogu iz hrane.

Zatim se brinu da sve te dobre i važne stvari dođu u naš krvotok, gdje će se pravilno distribuirati prema potrebnim mjestima.

I kao zadnji korak, probavni sustav izbacuje iz tijela sve stvari koje nam nisu iskoristive iz hrane zajedno s drugim toksinima koje naše tijelo luči, a štetne su za organizam.

Jedan donekle jednostavan sustav, a toliko detaljan i kompliciran da još uvijek provodimo istraživanja vezana za probavni sustav. Koliko god da mislimo kako znamo nešto, naš probavni sustav nas uvijek iznenadi koliko može biti snažan, a opet tako krhak i lomljiv.

Iz tog razloga je veoma važno da vodimo posebnu brigu o našem probavnom sustavu i pobrinemo se da bude zdrav i uredan. Jer zdravlje našeg cijelog tijela počinje upravo iz probave. Probava je glava okosnica za čitavu stabilnost našeg sustava. Ona upravlja našim cjelokupnim zdravljem, mentalnim raspoloženjem i tjelesnom energijom.

Darujte svom tijelu ne samo zdravlje, nego i sretan i opušten život kroz čitav vaš vijek.

Snaga prirodnih sastojaka

Sva tri voća koja su sama po sebi jako bogata mnogim vitaminima i mineralima, su i jako učinkovita u borbi protiv loše probave i problema koje ta probava donosi. Umjesto svakodnevne konzumacije ogromne količine voća potrebnih da dovedete probavu u normalu, Kivilaks to čini za vas. Sve najbolje iz voća izvučeno je i koncentrirano upravu u sirupu Kivilaks.

Jednostavan za korištenje, ugodnog okusa, blag za želudac i pogodan za sve uzrasti. Jedinstven na svijetu i potpuno prirodan. Stvoren da pomogne vašoj probavi i vašoj čitavoj obitelji. Mogu ga koristiti i vaši najmlađi i najstariji bez ikakvih problema. Prirodni sastojci u Kivilaks sirupu će se pobrinuti da održite zdravu crijevnu mikrofloru i pravilnu funkciju probave.

Probava je veoma važna jer je ona jedan od rijetkih načina na koje tijelo eliminira i uklanja toksine. Ne samo da će zdrava probava spriječiti ulazak toksina kroz hranu unutar tijela, nego će i sustavno raditi da izbaci već nastale toksine van tijela. Čitav taj proces nam je poznat pod riječju detoks.

Detoksom našeg tijela i samim tim probavnog sustava dajemo priliku našem tijelu da upije sve zdrave minerale i vitamine dok izbacuje loše stvari. Čistimo naš čitav sustav i pomažemo mu da dođe u kontrolu.

Ukoliko želimo takav pristup našoj probavi i organizmu, te nemamo nužno druge probavne tegobe poput začepljenosti, boli u trbuhu, nepravilnoj probavi i slično. Ali se ipak želimo riješiti toksina i poboljšati našu probavu ukoliko smo imali par teških dana, poput blagdana. Tada biramo Detoks MF kapsule.

Zdrava probava kroz detoks

Detoks MF kapsule pomoći će vam nakon pretjerivanja s hranom i alkoholom. Pobrinuti će se da se vaše tijelo vrlo brzo vrati u normalu. Izbacit će toksine iz vašeg tijela i uravnotežiti probavu. A svakodnevnim korištenjem pomoći će vam i skinuti par kilograma jer svojim aktivnim sastojcima sprječava apsorpciju masnoće.

Kapsule Detoks MF su napravljene od potpuno prirodnih sastojaka i namijenjene su upravo vama da vratite vaše zdravlje u vašu kontrolu. Kapsule sadrže ekstrakt lista artičoke, gdje će te dobiti najveću količinu korisnih tvari iz same biljke. Sam list artičoke sadrži inulin, cinarin i silimarin koji pomažu i poboljšavaju funkcioniranje jetre i žuči. Reguliraju masnoće i kolesterol u krvi i aktivno eliminiraju toksine.

Potpomognut enzimima bromelainom i papainom list artičoke unutar Detoks MF kapsula olakšavaju probavu i razgradnju proteina unutar hrane. Na taj način olakšavaju probavu i sprječavaju nadutost.

A dodatak liofiziranog gela aloja vere doprinosi prirodnom čišćenju organizma vežući toksine iz probavnog sustava te ih eliminira van organizma.

Mediteranski Faktor

Ne smijemo zaboraviti i našu savršeno razvijen sustav za vaše zdravlje Mediteranski Faktor koji se isto nalazi unutar kapsula Detoks MF. Koristeći autohtone mediteranske biljke iz naših podneblja poput sjemenki i pokožice grožđa, ploda nara i lista masline. Pobrinuli smo se da iz tradicionalnih biljaka dobijete najbolje i najkvalitetnije sastojke važne za vaše zdravlje.

 

mediteranski faktor, pasiflora, kamilica, herbamir, stres, depresija, izolacija

Tako da ako želite na prirodan i jednostavan način pobrinuti se ne samo za urednu i redovitu probavu, već i cijelom tijelu omogućiti bolji razvoj i zdravlje koristite herba.hr proizvode Kivilaks sirup i Detoks MF kapsule.

Zdrava probava je najlakši izvor zdravlja za cijelo tijelo. Ako posvetimo pažnju našoj probavi i kako se odnosimo prema njoj, ne samo da ćemo olakšati našem tijelu, već ćemo uočiti učinke na nama samima u jako kratkom roku.

Herba.hr se pobrinula da krenete na pravi i zdravi put k vašem zdravlju. Iskoristite potpuno prirodne proizvode razvijene posebno za vas, da vam pomognu otkloniti probleme na što lakši i prirodniji način. Iskoristite dar prirode za vas.

Darujte svom tijelu ne samo zdravlje, nego i sretan i opušten život kroz čitav vaš vijek.

Prehrana pa samim tim i naša probava postala je veoma zanemaren dio naše svakodnevice. Modernim načinom života i korištenjem razno raznih oblika brze prehrane naš cijeli probavni sustav stavljamo pod stres i mučenje.

Problemi s probavom i zdravljem

Često primjećujemo na sebi da nam nedostaje energije, da smo mrzovoljni ili ljuti. Znamo primijetiti kako nam čak i jednostavne stvari ponekad postanu naporne. Nekad imamo grčeve i bolove koji su izraženiji, ali im ne pridodajemo pažnju jer relativno brzo prođu. No to je znak našeg tijela da nešto nije u redu s nama. I da je vrijeme da što prije obratimo pažnju na sebe.

Jedna od najlakših stvari da promijenimo probleme koje nam uzrokuje loša probava, jest da promijenimo samu probavu. To jest da promijenimo ono što konzumiramo i kako konzumiramo. Uz samo par izmjena u našoj svakodnevici moguće je drastično promijeniti naše zdravlje na bolje. No svaka promjena koja odskače od svakodnevice često je znamo nametnuti sami sebi kao traumu odmah u startu, umjesto da na nju gledamo kao nešto što će nam pomoći.

Zanemarivanje zdrave probave, ali i samog pogleda na nju kreće već od malih nogu. Skoro sve osobine, zdravlje, izgled i mnoge druge stvari bit će definirane ne samo našom genetikom, nego i prehranom.

Ukoliko pravilno ne hranimo sebe ili naše dijete, nedostatak raznovrsnih minerala i vitamina će uzrokovati mnoge probleme. Ne nužno u kratkom vremenskom roku, ali dugotrajna ustrajnost u lošim navikama polagano će dovesti do degradacije zdravlja.

Mali koraci mnogo znače u probavi i zdravlju

Jako je dobro da za pravilno liječenje i uspostavu pravilne prehrane nikad nije kasno. Djelovanjem već sada i prepoznavanjem problema kojih često imate, a direktno su ili indirektno vezani za probavu pomoći će te svom čitavom tijelu i osjećat će te se kao novi.

Mnogi standardni problemi s probavom kao prvim izvorom problema uključuje stvari poput boli u području trbuha, nadutost, nedostatak pravilne probave, slab apetit, česta ili slaba stolica. Potom ti problemi mogu prerasti u mnogo složenije probleme koje je često teže povezati s probavom, pa se u liječenju zapravo tretiraju simptomi, a ne glavni uzroci problema.

Ti složeniji problemi krenu se odražavati na čitavo tijelo jako brzo pa se često osjećamo umorno i letargično, nedostaje nam energije, bol postaje učestalija i jača. Razmak između pražnjena crijeva se povećava i postaje sve teži i teži. Ne možemo jesti ili čak možemo imati suprotan učinak, gdje smo stalno gladni, ali onda zbog velike količine hrane imamo druge probleme.

Zdrava probava je i redovita probava. Ukoliko želimo napraviti nešto dobro za sebe, a opet dovoljno jednostavno da nas vrati u prirodan ritam pun zdravlja i otključa nam vrata zdravog života moramo dovesti probavu u normalan rad.

Osim izmjene prehrane i uvođenjem različitih raznovrsnijih sastojaka i prehrambenih namjernica dobro je uvesti i dodatnu pomoć koja će našem tijelu dati onaj dodatan boost prema zdravlju.

Ukoliko želite postići savršenu probavu, bez dodatnih problema, a u isti način pojačati unos zdravih tvari i sastojaka koji će ne samo poboljšati vašu probavu, nego pozitivno utjecati i na ostatak vašeg zdravlja. Naš preporuka je u vašu prehranu uvesti potpuno prirodan proizvod napravljen od tri jako zdrave i znanstveno dokazane vitaminima i mineralima bogate namjernice.

Dar prirode za pravilnu i zdravu probavu

Sirup od smokve, šljive i kivija Kivilaks. Kivilaks sirup će se pobrinuti da imate zdravu i redovitu probavu kroz kratko vrijeme, no osim toga, pošto je napravljen od samo tri namjernice jako je lagan za organizam, a u isto vrijeme bogat hranjivim tvarima. Neće vam stvoriti ovisnost, a pomoći će cjelokupnom zdravlju. Već nakon prvih par doza uočit će te razliku.

Kivilaks sirup čine samo tri biljke i u potpunosti je prirodan. Riječ je o smokvi, šljivama i kiviju. Sve tri biljke su bogate vitaminima i mineralima, ali posebno su dobre za regulaciju i poboljšanje probave. U herba.hr-u smo posebno posvetili pažnju na kombinaciju sastojaka, te vršimo strogu kontrolu da ti sastojci budu vrhunske kvalitete, potpuno prirodni i ono najvažnije, da pomažu svima koji imaju probleme.

Samo tri voća

Sama smokva bogat je izvor prehrambenih vlakana, a veliki dio njih čine vlakna koja su topiva u vodi, te imaju pozitivan učinak kod gotovo svih problema s probavom. Veliki dio proteolitičkog enzima fincina odgovoran je razgradnju bjelančevina i olakšava sam proces probave.

Za šljivu ste svi upoznati kako je naši stariji vole koristiti kao lijek za probavu. Mi se možemo šaliti s njima oko nje, ali su u pravu. Šljiva sama kao voće je bogata svojim prirodnim šećerom koji još nazivamo sorbitol. Osim što taj šećer nije sladak na klasičan način, on u našem tijelu djeluje kao osmotski laksativ. On sa svojim česticama na sebe privlači i apsorbira vodu te na taj način čini stolicu mekšom. U kombinaciji s vlaknima iz voća šljiva je vrhunski asortiman stvari spremnih za pomoć u regulaciji probave.

I za kraj nama poznato voće, ali iz drugih razloga, a to je kivi. Iako na našem prostoru nije česta namjernica i nije toliko poznat i često korišten. Kivi je u svojim prirodnim staništima jako dobro poznata biljka. Ne samo kao slasna i prepuna soka voćka, nego i kao voće prepuno vitamina i minerala bitnih za čitav naš organizam. Kivi je mnogim drugim zemljama poznat kao i šljiva kod nas, zbog jednog njegovog svojstva. A to je laksativnost. Naime kivi se smatra prirodni laksativ jer sadrži visoke koncentracije biljnog enzima aktinidina, te u kombinaciji sa svojim vlaknima lakše razgrađuju stvari i vežu ih u meku masu koja olakšava prolazak stolice. Blagog je učinka te umiruje i želučanu kiselinu.

Snaga prirodnih sastojaka

Sva tri voća koja su sama po sebi jako bogata mnogim vitaminima i mineralima, su i jako učinkovita u borbi protiv loše probave i problema koje ta probava donosi. Umjesto svakodnevne konzumacije ogromne količine voća potrebnih da dovedete probavu u normalu, Kivilaks to čini za vas. Sve najbolje iz voća izvučeno je i koncentrirano upravu u sirupu Kivilaks.

Jednostavan za korištenje, ugodnog okusa, blag za želudac i pogodan za sve uzrasti. Jedinstven na svijetu i potpuno prirodan. Stvoren da pomogne vašoj probavi i vašoj čitavoj obitelji. Mogu ga koristiti i vaši najmlađi i najstariji bez ikakvih problema. Prirodni sastojci u Kivilaks sirupu će se pobrinuti da održite zdravu crijevnu mikrofloru i pravilnu funkciju probave.

Probava je veoma važna jer je ona jedan od rijetkih načina na koje tijelo eliminira i uklanja toksine. Ne samo da će zdrava probava spriječiti ulazak toksina kroz hranu unutar tijela, nego će i sustavno raditi da izbaci već nastale toksine van tijela. Čitav taj proces nam je poznat pod riječju detoks.

Detoksom našeg tijela i samim tim probavnog sustava dajemo priliku našem tijelu da upije sve zdrave minerale i vitamine dok izbacuje loše stvari. Čistimo naš čitav sustav i pomažemo mu da dođe u kontrolu.

Ukoliko želimo takav pristup našoj probavi i organizmu, te nemamo nužno druge probavne tegobe poput začepljenosti, boli u trbuhu, nepravilnoj probavi i slično. Ali se ipak želimo riješiti toksina i poboljšati našu probavu ukoliko smo imali par teških dana, poput blagdana. Tada biramo Detoks MF kapsule.

Zdrava probava kroz detoks

Detoks MF kapsule pomoći će vam nakon pretjerivanja s hranom i alkoholom. Pobrinuti će se da se vaše tijelo vrlo brzo vrati u normalu. Izbacit će toksine iz vašeg tijela i uravnotežiti probavu. A svakodnevnim korištenjem pomoći će vam i skinuti par kilograma jer svojim aktivnim sastojcima sprječava apsorpciju masnoće.

Kapsule Detoks MF su napravljene od potpuno prirodnih sastojaka i namijenjene su upravo vama da vratite vaše zdravlje u vašu kontrolu. Kapsule sadrže ekstrakt lista artičoke, gdje će te dobiti najveću količinu korisnih tvari iz same biljke. Sam list artičoke sadrži inulin, cinarin i silimarin koji pomažu i poboljšavaju funkcioniranje jetre i žuči. Reguliraju masnoće i kolesterol u krvi i aktivno eliminiraju toksine.

Potpomognut enzimima bromelainom i papainom list artičoke unutar Detoks MF kapsula olakšavaju probavu i razgradnju proteina unutar hrane. Na taj način olakšavaju probavu i sprječavaju nadutost.

A dodatak liofiziranog gela aloja vere doprinosi prirodnom čišćenju organizma vežući toksine iz probavnog sustava te ih eliminira van organizma.

Mediteranski Faktor

Ne smijemo zaboraviti i našu savršeno razvijen sustav za vaše zdravlje Mediteranski Faktor koji se isto nalazi unutar kapsula Detoks MF. Koristeći autohtone mediteranske biljke iz naših podneblja poput sjemenki i pokožice grožđa, ploda nara i lista masline. Pobrinuli smo se da iz tradicionalnih biljaka dobijete najbolje i najkvalitetnije sastojke važne za vaše zdravlje.

 

mediteranski faktor, pasiflora, kamilica, herbamir, stres, depresija, izolacija

Tako da ako želite na prirodan i jednostavan način pobrinuti se ne samo za urednu i redovitu probavu, već i cijelom tijelu omogućiti bolji razvoj i zdravlje koristite herba.hr proizvode Kivilaks sirup i Detoks MF kapsule.

Zdrava probava je najlakši izvor zdravlja za cijelo tijelo. Ako posvetimo pažnju našoj probavi i kako se odnosimo prema njoj, ne samo da ćemo olakšati našem tijelu, već ćemo uočiti učinke na nama samima u jako kratkom roku.

Herba.hr se pobrinula da krenete na pravi i zdravi put k vašem zdravlju. Iskoristite potpuno prirodne proizvode razvijene posebno za vas, da vam pomognu otkloniti probleme na što lakši i prirodniji način. Iskoristite dar prirode za vas.

Darujte svom tijelu ne samo zdravlje, nego i sretan i opušten život kroz čitav vaš vijek.