Značajno osnažite imunitet već kroz par dana

Osnažite vaš imunitet za 80% već kroz par dana. Budite spremni za nove izazove i zaustavite viruse i bakterije. Osnažite imunitet uz Herba.hr savjete.

Imunitet je jako važan kako bi se tijelo uspješno borilo protiv virusa i bakterija koje mogu uzrokovati mnogobrojne infekcije.

Opterećenost imuniteta

Kako bi imunitet pravilno funkcionirao važno je pružati mu potporu. Svakodnevnim izlaganjem fizičkom i psihičkom stresu, kao i nepravilnoj prehrani, umanjujemo snagu i sposobnost imuniteta za obranu od mnogih virusa i bakterija.

Tijekom zimskog razdoblja opterećenost imunološkog sustava postaje još veća. Stoga je izrazito važno da mu se pokloni dodatna pažnja kako bi uspješno branio Vaše tijelo.

Povećanjem tjelesne aktivnosti, promjenom prehrane i redovitim boravkom u prirodi možete povećati snagu Vašeg imuniteta. No, zbog trenutnog užurbanog načina živta, jako je teško pronaći i odvojiti vrijeme za pravilno pridržavanje novog načina života.

Gubitak energije

Svi smo bili u situacijama gdje uz razne svakodnevne obaveze jednostavno nemate vremena koje možete posvetiti sebi. Uvijek vam je važnije da pomognete drugima, a za vas uvijek mislite da će te lako.

Upravo iz takvog načina razmišljanja dolazi do slabljenja ne samo vašeg imunitet, nego i čitavog organizma. Iz tih razloga jako je važno pružiti Vašem imunitetu i tijelu najbolje za njega, kako bi uvijek bili snažni i spremni za sve izazove.

Vodeći se Vašim potrebama tijekom svakodnevnog života, osmislili smo savršen spoj prirodnih sastojaka koje će vam pružiti sve što vam je potrebno. Uz jednostavno korištenje, koje ne zahtijeva mnogo vremena, osnažit će te Vaš imunitet kao i čitav organizam.

Popravak raspoloženja i imuniteta

Nakon par dana uočit će te pozitivne promjene na sebi. Osjećat će te se puno bolje i raspoloženije, imat će te više energije i vaše tijelo će biti zaštićeno jer će i vaš imunitet osnažiti.

Svakodnevnim korištenjem naše posebno dizajnirane prirodne formule unutar Imuno MF® kapsula, dobiti će te najbolja rješenja iz prirode koje će vratiti Vaš imunitet u punu snagu i pružiti vam potpunu zaštitu kroz svakodnevne izazove.

imuno mf, imunitet, zima, herba.hr, prehlada, virusi, bakterije, mediteranski faktor, biljna ljekarnaUnutar Imuno MF® kapsula pronaći će te savršenu kombinaciju vitamina i minerala koji zajedno surađuju kako bi vam pružili maksimalnu iskoristivost prirodnih sastojaka. Pružit će Vašem imunitetu sve što mu je potrebno kako bi se obnovio i ponovno postao snažan.

Pravilnim balansiranjem vitamina A, C, E i minerala poput cinka, bakra, selena i mangana unutar kapsula pružit će te Vašem imunitetu sve što mu je potrebno kao i vašem tijelu.

Koristeći potpuno prirodne sastojke pobrinuli smo se da Vaše tijelo nema nuspojave i da mu kapsule ne padaju teško na želudac. Jako često kod mnogih drugih proizvođača koje vam prodaju proizvode lošije kvalitete možete se suočiti s ovom nelagodom. Tada proizvodi umjesto da Vam pomognu zapravo rade protiv vas.

Upravo iz tih razloga posvetili smo veliku pažnju na prirodne sastojke i kvalitetu naših Imuno MF® kapsula, ali i na sve naše druge proizvode.

Kako bi naše kapsule uspjeli napraviti još snažnijima i boljima, unutar njih smo uklopili i još mnoge druge prirodne sastojke.

Bogatstvo prirode

Pa tako unutar naših Imuno MF® kapsula možete pronaći i liofilizirani gel lista barbadenške aloje. List barbadenške aloje dolazi prepun mnogih vitamina i minerala. Unutar njega možete pronaći vitamine A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C i E. Dok od minerala možete pronaći kalcij, kalij, magnezij i željezo. I to nije sve, unutar aloje možete pronaći i još raze aminokiseline kao i enzime.

Kao što možete vidjeti, samo jedan od naših prirodnih sastojaka je pun vitaminima i mineralima koje će podignuti Vaš imunitet na novu razinu. I upravo iz tog razloga koristimo pažljivo odabrane prirodne sastojke koje će Vam pružiti sve što vam je potrebno za snažniji imunitet i sveukupno bolje zdravlje.

No, kako se ne bi zadržali samo na tomu. Unutar Imuno MF® kapsula još smo uvrstili i naš patentirani prirodni spoj koji smo nazvali Mediteranski Faktor MF®. Koristeći biljke iz našeg mediteranskog podneblja poput grožđa, lista masline i ploda nara uspjeli smo iskoristi najbolje i najzdravije elemente iz prirode koja nas okružuje.

mediteranski faktor, herba.hr, biljna ljekarna, zdravlje, imunitet, snaga

I upravo korištenjem darova prirode koja je oko nas, uspjeli smo razviti proizvod koji vam pruža još više prirodnih sastojaka i pruža Vašem tijelu i imunitetu savršenu kombinaciju koja mu je svakodnevno potrebna.

Kako bi svom imunitetu kao i tijelu pružili još bolju snagu i zaštitu predlažemo kombiniranje Imuno MF® kapsula zajedno s našim Vita D3 Plus kapsulama. Napravljene su na bazi visoko kvalitetnog maslinovog ulja u kombinaciji s vitaminom D3. Pružit će Vašem tijelu i imunitetu dodatan sloj zaštite.

Jedinstvena kombinacija

Iskoristite kombinaciju koju vam pružamo gdje kupnjom Imuno MF® kapsula na poklon dobivate i Vita D3 Plus kapsule.

Imunitet paket_herba.hr

Zaštitite Vaše tijelo i osigurajte mu jak i snažan imunitet koji je spreman za sve vaše svakodnevne probleme uz prirodne herba.hr proizvode.

herba.hr, biljna ljekarna, zdravlje, stres, snaga, imunitet, probava