Čišćenje i detoks organizma nakon blagdana

Saznajte najbolji i najbrži način za detoks tijela i organizma nakon blagdana. Zaustavite toksine i pomozite jetri u pravilnoj funkciji.

Blagdani su jedino vrijeme kada si svi daju oduška što se tiče prehrane. U to vrijeme zaboravimo na sva odricanja koja smo do tada imali i na neki način „nagradimo” sami sebe za kraj godine. To nam može biti dvosjekli mač koji će prouzrokovati dodatne probleme poput viška kilograma, nadutosti, zatvora ili gubitka energije.

Blagdani – dodatan izvor stresa za organizam

Za vrijeme blagdana na stolovima će se najčešće naći masna, slana i teška hrana te pretjerano slatka hrana, u obliku mnogih slastica. Iako je ta hrana za naša nepca najukusnija važno je držati se umjerenih porcija no ni one same nisu rješenje za pretjerani stres kroz koje organizam prolazi tijekom blagdana.

Kad uz svu tu hranu dodamo i alkohol, onda vršimo napad na organizam i nepotrebno ga opterećujemo. Nakon blagdana svi se trudimo izgubiti kilograme, ali nam ne uspijeva. Tijelo samo ne može izaći na kraj sa svim toksinima koje smo unijeli tijekom tog razdoblja.

Upravo u takvim trenutcima pa čak i prije samog procesa prejedanja, važno je pravilo se pripremiti i pomoći organizmu kako bi se lakše nosio s novonastalim uvjetima.

Detoks, detoksifikacija, čišćenje organizma

Tu na scenu stupa detoksifikacija ili detoks organizma. Svi smo čuli za nju i znamo kako je dobra za naš organizam, ali je rijetko kad provodimo zbog zahtjevnih uvjeta koje traži.

Detoks je zapravo jako jednostavna stvar koja znači čišćenje tijela iznutra prema van. Najdetaljniji opis bi bio, čišćenje krvi i jetre od nakupljenih toksina.

Kada je jetra opterećena toksinima oni se prenose na druge organe poput pluća, kože, bubrega i crijeva, a samim tim rad svake stanice unutar organizma postaje ugrožen.

Na internetu se mogu pronaći razni članci koji opisuju kako bi se trebao raditi detoks. Svi ti savjeti koji se navode su komplicirani, zahtijevaju mnogo vremena i nisu praktični. Sve to uglavnom vodi do jako brzog odustajanja od detoksa, ali i zadržavanje svih problema poput nadutosti, loše probave i zadržavanja toksina u jetri. Shodno tomu dolazi i do lagane depresije i razočaranja jer se niste mogli držati detoks pravila koje ste našli po raznim portalima.

Prirodno rješenje za detoks

Srećom vašim problemima i mukama je kraj. Unutar herba.hr laboratorija razvili smo proizvod koji će vam pomoći ukloniti toksine iz krvi i jetre, smanjit će nadutost i vratit će probavu u prirodno stanje.

Kapsule Detoks MF® razvili smo upravo kako bi vam omogućili jednostavno i brzo korištenje i kako bi dobili sve potrebne sastojke za lakši detoks organizma na jednom mjestu.

Zaboravite na probleme tijekom i nakon blagdana. Detoks MF® kapsule sadrže najprirodnije sastojke potrebne za uklanjanje problema poput nadutosti, loše probave ali i za olakšavanje detoksikacije organizma na vrlo jednostavan način. Uz samo jednu (1) kapsulu dnevno osigurat ćete organizmu sve što mu je potrebno u borbi protiv masnoća, toksina i slobodnih radikala.

Prirodni sastojci

U svakoj kapsuli Detoks MF® pronaći ćete mnoge prirodne sastojke koji će vam pomoći u borbi tijekom blagdana pa i nakon njih.

Ekstrakt lista artičoke koji pomaže prilikom razgradnje masti i kolesterola, kao i sprječavanje štete na jetri uzrokovane slobodnim radikalima. Poboljšat će protok žući, smanjiti osjećaj žgaravice, nadutost i boli u trbuhu.

Ekstrakt lista artičoke prepun je mnogim antioksidansima koji će zaštititi vaše tijelo na mnogobrojne načine.

Liofilizirani gel lista aloje će poboljšati vašu probavu i omogućiti pravilan rad crijevima. Osim toga on će pomoći crijevima da lakše iskoriste sve hranjive tvari iz hrane, osnažit će vaš imunitet i podignuti vam energiju.

Liofilizirani gel lista aloja vere unutar Detoks MF® kapsula neutralizirat će želučanu kiselinu, isprati bakterije i spriječiti bol u trbuhu.

Probavni enzimi iz ananasa i papaje pomažu razgraditi bjelančevine i sprječavaju apsorpciju masnoća unesenih hranom. Razgradnjom bjelančevina poboljšavaju njihovu apsorpciju i pravo su zbog toga odlični kao lijek protiv nadutosti i zatvora.

Osnažite zdravlje uz Mediteranski Faktor MF®

No, nismo samo tu stali, unutar Detoks MF® kapsula pridodali smo našu jedinstvenu formulu koja se zove Mediteranski Faktor MF®.

mediteranski faktor, herba.hr, biljna ljekarna, zdravlje, imunitet, snaga

Unutar nje uspješno smo izdvojili sve važne vitamine i minerale iz biljaka koje nas stalno okružuju poput grožđa, masline i nara. Time smo dodali vrijednost našim kapsulama jer vam pružamo još zdravih sastojaka, vitamina, minerala i antioksidanata za lakši detoks organizma, kao i za svakodnevan život.

Kao dodatnu pomoć prilikom detoksa možete koristiti i naše kapsule koje sadrže dodatne količine Ekstrakta lista artičoke.

Pripremite organizam i olakšajte mu posao kroz blagdanska razdoblja, kao i van njih. Koristite Detoks MF® kapsule i ne dopustite da vam bol, nadutost, loša probava i mnoge druge stvari pokvare blagdane.

herba.hr, biljna ljekarna, zdravlje, stres, snaga, imunitet, probava