Osnažite imunitet i zdravlje uz ova tri minerala

Balans vitamina, minerala i metala jako je važan za snažan imunitet. Saznajte koji je spoj najbolji kako bi imali snažan imunitet i savršeno zdravlje.

Svakodnevno izlaganje raznim naporima i stresu često ostavlja loše posljedice na tvoj organizam. Iako to možda ne osjećaš, ali tvoj imunitet i općenito zdravlje gube svoju snagu. U početku možda nećeš primijetiti kako nešto nije u redu, ali s vremenom ćeš uvidjeti kako se ipak nešto promijenilo.

Na žalost, kad primijetš prve simptome, je već kasno. Tvoj organizam nastoji uvijek pružiti svoj pun potencijal, iako se može nalaziti u lošem stanju. Kad napokon primijetiš kako ti nedostaje energije, češće obolijevaš, osjećaš slabost i druge slične stvari, tvoje tijelo je u potpunosti iscrpljeno i zove te u pomoć.

Prvo što će ti pasti na pamet je uzimanje različitih vitamina, što ti može pomoći, ali se simptomi mogu brzo i vratiti. To se događa jer tvom tijelu nisu potrebni samo različiti vitamini, već i mnogi drugi minerali koji se često zaboravljaju.

Iako vitamini vode glavnu riječ, pravilno funkcioniranje organizma i imuniteta ovisi i o mnogim drugim elementima bez kojih se ne može.

Zaboravljena važnost minerala

Minerali su esencijalni elementi koje tijelo ne može samo stvarati i zato je jako važno pravilno ih unositi, pogotovo u dovoljnim količinama. Oni sudjeluju u brojnim životnim funkcijama organizma. Neki od njih su zaslužni za pravilno izvršavanje više od 300 različitih tjelesnih funkcija.

Čak i ako ste upoznati s nekim mineralima, vjerojatno niste znali kako su jedan od jako važnih čimbenika kako bi imali jak i snažan imunitet.

Ljudima je poznato kako vitamin C ima jako veliku ulogu pri izgradnji snažnog imuniteta, ali sam vitamin C ipak nije dovoljan. Kako bi ga pravilno iskoristili i kako bi organizmu pružili sve što mu je potrebno za snažan imunitet potrebno je kombinirati vitamin C s drugim mineralima. Jedino tako možeš pružit svom organizmu sve potrebne sastojke kako bi izgradio snažan imunitet.

Snažna potpora za imunitet

Upravo iz tih razloga i nemogućnosti unosa dovoljno potrebnih količina minerala razvili smo naše prirodne kapsule Imuno MF®. Unutar njih ćeš pronaći savršenu kombinaciju vitamina i minerala savršeno spojenih kako bi potpomogli jedni drugima i omogućili razvijanje Vašeg imuniteta u punoj snazi.

Pažljivim biranjem sastojaka razvili smo formulu koja će ti pružiti sve potrebno kako bi organizam izgradio snažan imunitet. Kao i sve za pravilan rast i razvoj brojnih drugih procesa koji su važni za zdravlje općenito.

Imuno MF® kapsule bogate su sastojcima poput cinka, bakra i selena. Kako bi njihovo djelovanje bilo što snažnije dodali smo im i vitamine A, C, i E, jer samo pravilnim kombiniranjem možete postići snažan i pravilan učinak.

Kako bismo ti pružili još veću dobrobit za jačanje imuniteta, u kapsulu smo dodali i našu patentiranu formulu nazvanu Mediteranski Faktor MF®. U njoj se nalazi izdvojeno sve najbolje iz naših lokalnih mediteranskih biljaka poput grožđa, lista masline i ploda nara.

mediteranski faktor, herba.hr, biljna ljekarna, zdravlje, imunitet, snaga

U kapsuli Imuno MF® pronaći ćeš sve što ti je potrebno za razvoj snažnog imuniteta.

Minerali kao ključni sastojci

Pravilna kombinacija važnih vitamina i minerala čini savršen spoj za dobrobiti organizma i jači imunološki sustav.

Cink (Zn)

Iznimno je važan i sudjeluje u brojnim tjelesnim procesima i funkcijama. Cink ima jako važnu ulogu u imunološkoj obrani i očuvanju zdravlja. Jedan je od najbitnijih čimbenika za normalan rast i razvoj, pomaže kognitivnim funkcijama, zacjeljivanju rana i pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava.

Osim što doprinosi očuvanju imunološkog sustava, doprinosi i očuvanju zdravlja kostiju, kose, kože i očiju te pomaže u zaštiti od alergija. Kad dođe do pada imuniteta često se posegne za vitaminom C. No kako bi vitamin C u potpunosti iskoristili jako je važno kombinirati ga s cinkom, jer pomažu jedan drugom ostvarenje potpunog potencijala.

Jednako tako, cink je jako važan jer pomaže pri apsorpciji vitamina A, kao i pravilnom održavanju razine vitamina E.

Bakar (Cu)

Jednako važan kao cink je bakar, jedan od elemenata koji ljudi često zanemaruju. On je jako bitan kako bi tvoje zdravlje i imunitet pravilno funkcionirali. Važnost bakra za imunitet su bolja i snažnija proizvodnja bijelih i crvenih krvnih stanica.

Kao što znaš, bijele krvne stanice su važne u borbi protiv raznih virusa i bakterija. Dok crvene krvne stanice šalju kisik i hranjive tvari kako bi bijele krvne stanice mogle bez problema obavljati svoj posao.

Jednako tako, bakar će pomoći da rane brže zacijele i budete puni energije. Uz sve to, bakar isto tako štiti živčani, mišićni i koštani sustav.

Selen (Se)

Upravo zbog svoje snažne antioksidativnosti, u kombinaciji s vitaminom E, postiže neprobojnu barijeru kako bi očuvao stanice organizma potpuno zdravima.

Priroda kao rješenje za snažan imunitet

Sve tvari koje su potrebne kako bi imali snažan i zdrav imunitet mogu se pronaći u prirodi. Zbog modernog način života, ponekad je teško pronaći vremena kako bi iskoristili sve blagodati koje nam priroda pruža.

Kako bi ti olakšali i pojednostavnili uzimanje svih sastojak koje su ti potrebni za pravilan razvoj imuniteta, razvili smo Imuno MF® kapsule.

Svakodnevnim korištenjem omogućit ćeš pravilan i snažan razvoj ne samo imuniteta, već i čitavog tijela. Koristi herba.hr proizvode i uživajte u darovima prirode.

herba.hr, biljna ljekarna, zdravlje, stres, snaga, imunitet, probava